Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ωρα Panini, ώρα για Μουντιάλ


Κάθε φορά που πιάνω ένα Panini album στα χέρια μου γίνομαι παιδί. Και κάθε φορά που πλησιάζει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, η στιγμή που παίρνω το Panini album στα χέρια μου είναι η στιγμή που συνειδητοποιώ ότι έρχεται η ώρα για Μουντιάλ.

Αυτή είναι μια παράδοση δεκαετιών. Οι ποδοσφαιρόφιλοι της δικής μου γενιάς είχαν την τύχη να μεγαλώσουν με τα Panini albums. Για καλή μας τύχη μυηθήκαμε από μικροί, και χάρη στα χαρτάκια κάναμε φίλους, συναναστροφές, και κερδίσαμε αναμνήσεις ανεκτίμητης αξίας.

Τέσσερα χρόνια πίσω, με την ευκαιρία του προηγούμενου Μουντιάλ, είχα καταφέρει να κάνω στους αναγνώστες της “Εξέδρας των Σπορ” ένα πολύ ακριβό δώρο, όλα τα albums της Panini για το Παγκόσμιο Κύπελλο, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Χάρη σε εκείνη την προσφορά τα χαρτάκια έγιναν ξανά δημοφιλή, και η μόδα επηρέασε τους σημερινούς πιτσιρικάδες. Χαίρομαι πολύ για αυτό, διότι τα χαρτάκια είναι αληθινό παιχνίδι, που ωθεί τα παιδιά στη γειτονιά, στη συναναστροφή με τους συμμαθητές και τους πιτσιρικάδες, στην επικοινωνία.


Το νέο album της Panini για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας έχει μόλις κυκλοφορήσει. Καλά κολλήματα σε όλους μας! :)