Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ψηφοφορία που έγινε ποτέ!


Αυτό που συμβαίνει, η απήχηση που έχει η ψηφοφορία που διοργανώνουμε στο gazzetta.gr για την ανάδειξη των κορυφαίων ομάδων, προπονητών και ποδοσφαιριστών στην ιστορία των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων μας έχει αφήσει όλους άναυδους. Σε διάστημα 7 ημερών περίπου 19.000 άνθρωποι βρήκαν νόημα στη συμμετοχή τους, μπήκαν και ψήφισαν για να γίνουν μέρος της κοινωνίας των ποδοσφαιρόφιλων που αναδεικνύει τους κορυφαίους όλων των εποχών για κάθε ομάδα.

Είναι μια ιδέα που είχαμε στο gazzetta για να δώσουμε την ευκαιρία στους αναγνώστες μας να δημιουργήσουν περιεχόμενο υψηλής αξίας μέσω facebook. Και η συμμετοχή των αναγνωστών δικαιώνει την επιλογή μας και αποδεικνύει ότι όταν η κουβέντα έχει νόημα και αφορά το καθαρό ποδόσφαιρο και όχι τα τοξικά παρελκόμενά του ο κόσμος είναι έτοιμος να μπει μαζικά σε αυτήν, να συμμετέχει δημιουργικά για να ψυχαγωγηθεί.

Είναι με διαφορά η μεγαλύτερου εύρους ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων που έγινε ποτέ. Κι είναι μια καθαρή απόδειξη ότι τα social media, αν χρησιμοποιούνται σωστά, μπορούν να προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στα αθλητικά media.

Αν σ' ενδιαφέρει να δεις την ψηφοφορία, να συμμετέχεις σε αυτήν, ή να παρατηρήσεις τα αποτελέσματα, πάτα εδώ. Η κάλπη θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 18 Απριλίου