Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ολο και περισσότεροι “κανονικοί” αναγνώστες!



Το αντιλαμβάνομαι ως εξαιρετικά ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο αυτό που συμβαίνει μετά από κάθε κείμενό μου στο blog μου στο gazzetta.gr που αφορά την επιχειρηματική πλευρά του αθλητισμού. Αυτό που είχε συμβεί μετά από ένα κείμενό μου για τον Μαραθώνιοτης Αθήνας. Αυτό που συνέβη την Τετάρτη και συμβαίνει σήμερα μετά από τα κείμενά μου για την λύση του footballtrading και για την επιχειρηματικήπροοπτική των προβληματικών ΠΑΕ.

Η απήχηση που έχουν αυτά τα κείμενα, αλλά και ο διάλογος που ανοίγουμε με ειδικούς αλλά και λιγότερο μυημένους αναγνώστες μου δίνει κουράγιο. Αφενός επειδή διαπιστώνω ότι πλέον κυκλοφορούν Ελληνες με γνώση, μόρφωση και σύγχρονη επιχειρηματική αντίληψη για τον αθλητισμό, και αφετέρου διότι βλέπω μπροστά μου να διαμορφώνεται ένα σημαντικό μέρος αναγνωστικού κοινού με υψηλότερες απαιτήσεις.

Αυτή η ανάρτηση έχει κυρίως αυτή τη σκοπιμότητα, να ενθαρρύνω κάθε έναν από εσάς που έχει να προσθέσει, να συμπληρώσει αυτά τα κείμενα να μη διστάζει να επιδιώκει την επικοινωνία μαζί μου. Οχι απλώς δεν με κουράζει, αλλά αντιθέτως με τρέφει. Διότι “κλέβω” γνώση και εμπειρία, και συγχρόνως παίρνω μεγάλη χαρά κάθε φορά που ανακαλύπτω “κανονικούς”, και όχι κάφρους, αναγνώστες.