Ενα blog για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό και όσα απασχολούν έναν αθλητικό δημοσιογράφο.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ο "αγαπούλας" πρόεδρος στους "Insiders"



Ηταν μια πολύ γεμάτη και πραγματικά απολαυστική η σημερινή εκπομπή. Από τον αέρα του NOVAΣπορFM 94,6 πέρασαν πολλοί insiders. Φυσικά η καλύτερη κουβέντα ήταν με τον αρχηγό της Εθνικής Γιώργο Καραγκούνη, την επομένη της πρόκρισης στο Euro 2012. Ηταν όμως απολαυστική η συνομιλία με τον πιο trendy πρόεδρο των ημερών στο ποδόσφαιρο, τον «αγαπούλα» Τάκη Σπυριδάκη, την οποία απήλαυσαν, όπως διαπίστωσα από τα μηνύματα, οι ακροατές. Για μπάλα μιλάμε. Γι’ αυτό και θέλουμε να φροντίζουμε να φτιάχνουμε, πού και πού, το κέφι μας.

Είχε μεγάλο ενδιαφέρον και η παραδοχή του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα Αντωνακάκη για την «χοντράδα» της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Football league για την Παναχαϊκή, η παραδοχή του ότι γελάει ο κόσμος με τις αποφάσεις των πειθαρχικών επιτροπών που παίζουν μπουνιές μεταξύ τους. Είχε όμως πολύ ενδιαφέρον και η συζήτηση που είχαμε με τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΕΠΟ Παναγιώτου για τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη την προηγούμενη Παρασκευή, στο Ελλάδα – Κροατία και μας ντρόπιασαν παγκοσμίως.

Χαίρομαι πολύ με τα μηνύματά σας για τους «Insiders». Και όπως κάνω καθημερινά, σας προτρέπω να μας στέλνετε προτάσεις, ιδέες και ερωτήσεις στο info@sambrakos.com για να μας βοηθάτε στη διαμόρφωση του περιεχομένου της ραδιοφωνικής και της έντυπης έκδοσης των «Insiders». Stay tuned…

P.S. Δείτε το βίντεο από τα making off του απολαυστικού προέδρου.